Prijzen voor registratie en tenaamstelling bekend

Er wordt steeds meer duidelijk over de praktische details rondom de invoer van de kentekenplicht voor landbouwvoertuigen. Zo zijn vlak voor het zomerreces van de Tweede Kamer in een nota naar aanleiding van het verslag ook de prijzen bekend gemaakt voor de registratie en tenaamstelling (RDW) van de landbouwvoertuigen.

De kosten voor de aanvraag en registratie zijn € 18,– per voertuig. De
kosten van het tenaamstellen zijn daarbij inbegrepen. De kosten voor het maken van een kentekenplaat vind u hier.

Wel of geen kentekenplicht

Op onze website vindt u per voertuigcategorie een schema met de bijkomende verplichtingen. Zo ziet u gemakkelijk welke nieuwe verplichtingen er voor uw landbouwvoertuig gelden.

Stappenplan kentekenregistratie

Benieuwd welke stappen u moet nemen om uw landbouwvoertuig te registreren? landbouwkentekenplaat.nl heeft voor u een overzichtelijk stappenplan gemaakt waarin precies staat omschreven waar u moet zijn, hoeveel tijd het in beslag neemt en welke kosten er aan zijn verbonden.